3mei 2023: Lezing, Parels van Leudal'

https://heleven.com/qzy38hsu1 Dezeimage002 lezing wordt gehouden  https://mmhn.com/yk9liq6 door Leon Moonen  op woensdag 3 mei in Basisschool De Mussenberg om 20.00 uur, ingang via de speelplaats Gravin Annastraat.

https://www.harrisonbrook.co.uk/ohytjusa1 Aan de hand van beelden van een aantal cultuurhistorische objecten in de gemeente vertelt hij een verrassende geschiedenis van de gemeente Leudal. Daarbij wordt het grote verband met de Nederlandse en zelfs  Europese en mondiale geschiedenis niet geschuwd. Aan bod komen onder andere de connectie van de Kirkelsberg in Roggel met de Russische revolutie en het gegeven dat het hoofdaltaar van de Petruskerk in Roggel in relatie staat tot de Franse revolutie. Ook wordt verteld dat een volhardende non in Heythuysen de kiem legde voor bijna tweehonderd kloosters over de gehele wereld.

Where To Buy Zolpidem Tartrate Online https://www.somerandomthoughts.com/2023/06/01/2joacgq2k Leon Moonen heeft Geschiedenis MO gestudeerd, schrijft regelmatig over heemkundige onderwerpen in diverse media, ontwerpt fietskaarten met een historisch thema en organiseert met zijn historisch reisgenootschap Cliotravel geschiedkundige reizen en dagtochten.

https://www.mocomemart.com/s58lqess8w

Buy Zolpidem Online Europe Als vervolg op deze lezing volgt op  https://mariamore.com/ufmkew2 zondagmiddag 21 mei om 14.00 een monumentenwandeling door Horn. Daarover ontvang je komende tijd meer info.

https://www.loveessex.co.uk/hotels/no-location/jnk03d5a7yq
Naar boven