Welkom op de website van de Heemkundevereniging Horn.

2024 Dakar 1      2024 Dakar 2

Rally Parijs–Dakar

Woensdag 5 juni - 20:00 uur

Verenigingsgebouw aan de Mussenberg

Afgelopen januari volbracht onze dorpsgenoot Sander Derikx de Dakar-rally. Vroeger bekend als de race van Parijs naar Dakar. Een super prestatie!

De Dakar-rally, genoemd naar de oorspronkelijke finishplaats, is een woestijnrally voor auto’s vrachtwagens, quads en motoren. Deze rally wordt al sinds 1979 jaarlijks in de maand januari gehouden.

Dit jaar reden de coureurs door Saoedi Arabië. De afstand was 7891 kilometer, af te leggen in 12 dagen.

Sander heeft de rally uitgereden, van begin tot einde! Een boeiend verhaal wacht ons op 5 juni.

.

In de maanden juli en augustus zijn er géén inloopmiddagen.

Button aktiviteiten 202403

Button Contact 202403

Button ANBI 202403

Button foto van de dag 202403

Inloopmiddag

Elke woensdag is van 14.00 tot 17.00 uur een inloopmiddag in ons lokaal. Ook niet-leden zijn van harte uitgenodigd om eens vrijblijvend kennis te maken met de vereniging.

Activiteiten

Jaarlijks worden circa zes lezingen georganiseerd over verschillende onderwerpen die ook door niet-leden kunnen worden bezocht. Een jaarlijkse activiteit voor de leden is een wandeling met een educatief karakter door Horn of in de buurt van Horn. Ook maken wij ieder jaar één of meerdere excursies.

Limburgs Erfgoed

De Heemkundevereniging respecteert auteursrechten van derden. Mochten er desondanks bezwaren zijn tegen door ons gepubliceerde foto's afbeeldingen of teksten, waarvan u de eigenaar bent, maak dan bezwaar bij het bestuur van de Heemkundevereniging.